Advertenties

laatste trailer van The Amazing Spider-Man 2

Dankzij Sony Pictures, volgt hier de nieuwste trailer van The Amazing Spider-Man 2, de aanstaande superheldfilm geregisseerd door Marc Webb en met in de hoofdrol Andrew Garfield:


THE AMAZING SPIDER-MAN 2
Verhaallijn:
“Het is geweldig om Spider-Man (Andrew Garfield) te zijn. voor Peter Parker is er geen beter gevoel dan tussen wolkenkrabbers te slingeren, het genieten van held te zijn en tijd door te brengen met Gwen (Emma Stone). Maar Spider-Man zijn komt tegen een prijs: alleen Spider-Man kan zijn collega New Yorkers beschermen tegen de formidabele schurken die de stad bedreigen. Met de opkomst van Electro (Jamie Foxx), moet Peter een vijand confronteren die veel krachtiger is dan hijzelf. En als zijn oude vriend, Harry Osborn (Dane DeHaan) terugkeert, komt Peter tot het besef dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp. ”

Wat denk je van de nieuwste trailer van The Amazing Spider-Man 2? Zal het vervolg beter zijn dan de eerste film? Deel je gedachten hieronder! Ikzelf ben heel opgewonden over de film!

Naast Andrew Garfield, omvat de cast verder Emma Stone, Dane DeHaan, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Sally Field, Chris Cooper, B.J. Novak, en Felicity Jones.

Release datum: 2 mei 2014.
:)