Advertenties

Larry Crowne Film Trailer

Tom Hanks en Julia Roberts rijden op een oude blauwe bromfiets. - Larry Crowne filmOscar winnaars Tom Hanks en Julia Roberts komen weer samen voor een dramatische komedie over de harde dingen in het leven tijdens de hedendaagse recessie en de inspiratie hierin voor een alledaagse man om een persoonlijke herontdekking aan te gaan: Larry Crowne. Onderstaand kan je een nieuwe internationale film trailer bekijken van Larry Crowne:

Larry Crowne Trailer


LARRY CROWNE
Verhaallijn:
“Tot hij weggepromoveerd werd was minzame, beminnelijke Larry Crowne (Tom Hanks) een superster leider bij het grote bedrijf waar hij werkte nadat hij uit de marine kwam. Hij staat ver achter op zijn hypotheek en weet niet echt wat te doen met zijn extra vrije tijd. Larry gaat naar de plaatselijke hogeschool om opnieuw te beginnen. Daar wordt hij dele van de kleurvolle gemeenschap van verschoppelingen die allemaal proberen om een betere toekomst voor zichzelf te maken… dikwijls bewegen ze zich voort in de stad op een zwerm scooters. In zijn klas voor het openbaar spreken wordt Larry onverwacht verliefd op zijn lerares Mercedes Tainot (Julia Roberts), die haar passie voor het lesgeven, en haar man, verloren heeft.
De eenvoudige man die alle reden heeft om te denken dat zijn leven tot stilstand is gekomen zal een onverwachte les leren; wanneer je denkt dat alles voorbij is, moet je proberen de reden van je bestaan te vinden.”

Ik heb een diep respect en bewondering voor die mensen die na jaren in het zakelijk leven besluiten om terug naar school te gaan. Het is niet zo eenvoudig om terug te gaan studeren. Het vergt toewijding en een sterke wilskracht. Denk jij dat je terug zou kunnen gaan naar school om een nieuw vak te leren als dat noodzakelijk zou zijn?

Naast Tom Hanks en Julia Roberts vinden we ook Bryan Cranston, Cedric the Entertainer and Taraji P. Henson in de film Larry Crowne. De film zal vertoond worden in de bioscopen vanaf 1 July 2011.
:)