Advertenties

Larry Crowne Film

Larry Crowne FilmTom Hanks en Julia Roberts vormen een team voor de op handen zijnde romantische komedie Larry Crowne. De film wordt geregisseerd door Tom hanks. Hier is een eerste clip van Larry Crowne:

Larry Crowne Trailer


Larry Crowne – Ik zag je zingen
Verhaallijn:
Tot op het moment dat hij de dingen anders aanpakte was Larry Crowne (Tom Hanks) vriendelijk en beminnelijk. Hij was een superster teamleider bij het grote bedrijf waar hij sinds zijn tijd bij de marine werkte. Nu hij achter raakt op zijn hypotheek en onduidelijk is over wat hij moet doen met zijn vrije dagen gaat Larry naar zijn locale hoge school om opnieuw te beginnen. Daar wordt hij onderdeel van een kleurrijke gemeenschap van verschoppelingem, de mensen die over het hoofd werden gezien en die allemaal proberen een betere toekomst voor zichzelf op te bouwen … vaak bewegen deze mensen zich voort op hun scooters in de stad. In zijn openbaar spreken klas wordt Larry onverwacht verliefd op zijn lerares Mercedes Tainot (Julia Roberts). De lerares heeft evenveel liefde verloren voor het lesgeven als voor haar echtgenoot.
De eenvoudige man die alle reden heeft om de denken dat zijn leven tot stilstand is gekomen krijgt een onverwachte levensles: je ontdekt misschien wel de reden om te leven als je denkt dat alles reeds voorbij is”.

De film Larry Crowne zaL verschijnen op 1 Juli 2011.
:)