Advertenties

Lay The Favorite Film

Lay the favorite FilmLay the Favorite is een nog te verschijnen komedie geregisseerd door Stephen Frears en geschreven door D.V. De Vincentis. Het verhaal is gebaseerd op het leven van Beth Raymer, een professionele gokker die ooit begon als een cocktail serveerster in Las Vegas maar die gauw een van ’s werelds beste gokkers werd. Nadat ze verliefd werd blikt Raymer terug op haar leven en het beroep dat ze gekozen heeft. De film heeft in de hoofdrollen Bruce Willis, Rebecca Hall, Joshua Jackson, Frank Grillo en Vince Vaughn. Er is nog geen officiĆ«le verschijningsdatum maar de film zal waarschijnlijk verschijnen in 2012.

Lay The Favorite Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal draait rond een vrouw ergens in de dertig die betrokken raakt bij een groep van rare mannnen rond de vijftig. Deze groep heeft een manier gevonden om het sportwedden in Las Vegas naar hun hand te zetten.”

Hier is een interview met Beth Raymer over The memoir waarop de film is gebaseerd:


Interview met Beth Raymer, Auteur van Lay the Favorite: A Memoir of Gambling

Een onderhoudende benadering op het sportwedden en het eigen onconventionele karakter ervan. Met de rolverdeling voor deze film durf ik erop wedden dat we zeker zullen kunnnen lachen.

Hoe dan ook blijf op de hoogte bij ons voor meer details over de film Lay The Favorite.
:)