Advertenties

Lazer Team Film Trailer

Check out de officiƫle full-length trailer van Lazer Team, de aanstaande science-fiction ilm geregisseerd door Matt Hullum en met in de hoofdrollen Alan Ritchson, Colton Dunn, Gavin Free, Michael Jones, Burnie Burns en Alexandria Deberry:


LAZER TEAM

In 1977 werd een signaal ontvangen.

Het is het enige geregistreerde incident van buitenaards contact.

De bron van de overdracht is nooit onthuld… tot nu toe!

Gebaseerd op het waar gebeurde verhaal.

Het donkerste uur van de mensheid heeft het beste team nodig!

Plot:
“LAZER TEAM begint decennia geleden, toen het Search For Extraterrestrial Inteligence Project een eenmalig signaal ontving uit de ruimte dat nooit werd gedecodeerd. Of dat is wat er verteld werd. Buiten medeweten van het grote publiek, werd de boodschap in het geheim vertaald – twee dingen werden gezegd: Een, we zijn niet alleen, en twee, de melkweg is een gevaarlijke plaats. In totale geheimhouding, heeft de Amerikaanse regering getraind een eenzame kampioen van de aarde opgeleid – een strijder met ongelooflijke vaardigheid om een pak te dragen met onvoorstelbare macht ontworpen door nieuwe buitenaardse bondgenoten in voorbereiding voor de aarde om de strijd om te overleven tegen een boos ras van buitenaardsen. Helaas, maakte het pak het nooit helemaal naar zijn bestemming. In plaats van een eenzame verlosser, vinden vier ongelukkige idioten het pak en ze worden in de rol geduwd van de titel: het Lazer Team.”

Ik had niet veel verwacht van deze crowd funded film, maar afgaande op deze trailer gaat het geweldig zijn: ik wacht met ongeduld op het hele ding!

En jij? Kijk jij er naar uit om de film Lazer Team bekijken? Waarom?

Er is nog geen officiƫle releasedatum maar de film zou moeten worden vrijgegeven ergens deze zomer.
:)