Advertenties

Learning to Drive Film Trailer

Je kan hieronder kijken naar de eerste officiƫle trailer van Learning to Drive, de aankomende drama komedie film geregisseerd door Isabel Coixet en met in de hoofdrollen Ben Kingsley, Patricia Clarkson, Grace Gummer, Jake Weber, Sarita Choudhury, Avi Nash, Daniela Lavender, Harpreet Singh Toor, Samantha Bee en John Hodgman:


LEARNING TO DRIVE
Plot:
“Wendy Shields (Patricia Clarkson) is een boek editor uit New York in het midden van een huwelijkscrisis. Darwan Singh Tur (Ben Kingsley) is een rij-instructeur uit India met een blijvende respect voor traditie. Als Wendy er op uitgaat om haar onafhankelijkheid terug op te eisen, wordt ze geconfronteerd met een unieke wegversperring – ze leerde nooit te rijden. Ze huurt Darwan, een rij-instructeur en part-time chauffeur om haar te onderwijzen. Ze vormen een onwaarschijnlijk band die elk inspireert om humor, de vrijheid en de kracht te omarmen die vrijkomen met een nieuwe start.”

Ben Kingsley slaagt er nog altijd in om er knap uit te zien met een tulband! Dat gezegd hebbende, met dat ding op zijn hoofd, herinnert hij me enkel aan zijn lachwekkend prestaties als de Mandarin in Iron Man 3.

En hier is een nieuwe poster van Learningt to Drive:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


LEARNING TO DRIVE

Het is nooit te laat om een nieuw avontuur te beginnen.

Release datum: 21 augustus 2015.
:)