Advertenties

Legends Of Oz Dorothy’s Return Film Trailer

We hebben een nieuwe trailer te pakken van “Legends Of Oz Dorothy’s Return” (eerder getiteld Dorothy of Oz), de nog te verschijnen animatie film geregisseerd door Will Finn en Dan St. Pierre voor Summertime Entertainment:


LEGENDES van OZ: DOROTHY’S terugkeer
Verhaallijn:
“Dorothy Gale (Lea Michele) keert terug naar Kansas en vindt het verwoest terug. Dorothy ontdekt dan een nieuwe manier om terug naar het Land van Oz te raken en ontdekt dan dat haar oude vrienden de Vogelschrik (Dan Aykroyd), De Tinnen Man (Kelsey Grammer), De Laffe Leeuw (Jim Belushi) en het hele Land van Oz in ernstig gevaar zijn. Op Dorothy’s nieuwe reis door Oz, ontmoet ze nieuwe vrienden zoals een marshmallow man genaamd Maarschalk Mallow (Hugh Dancy), een Porseleinen Poppenprinses (Megan Hilty), een oude boom-die-nu-sleepboot-is met de naam Tugg (Patrick Stewart), en een grote uil Wiser (Oliver Platt) genoemd. Met de hulp van haar nieuwe vrienden, werkt ze samen tegen een boze Jester (Martin Short) die de controle over Oz wil overnemen door belangrijke personen te veranderen in marionetten. ”

Nou, ik denk dat ze de prent richten op jonge kinderen…

Hoe dan ook, er zijn ook een paar nieuwe foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

En een nieuwe reeks van personage posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Dus aangezien het avontuur nooit eindigt… ben je klaar voor het volgen van de gele baksteenweg naar een “verbazingwekkend” nieuw avontuur?

De releasedatum van Legends van Oz Dorothy’s Return is voorzien voor 9 mei 2014.
:)