Advertenties

Lidsville Film

Lidsville FilmDHerinner je je nog de 1970s TV serie Lidsville? Wel, Dreamworks plant een 3D geanimeerde prent gebaseerd op de populaire show. Regisseur Conrad Vernon (co-regisseur van Shrek 2 en Monsters vs Aliens) staat aan het hoofd van het project. Sid en Marty Krofft, de bedenkers van de orginele show, zijn actief betrokken bij het produceren van hun klassieke kinder serie voor het grote scherm:

Lidsville Trailer

“Sid en ik hebben een langdurende relatie met Jeffrey Katzenberg en we brengen graag Lidsville voor DreamWorks Animation. het is ongeloofelijk om een hoge kwaliteits, geanimeerde 3D film uit te brengen gebaseerd op één van onze meest favoriet show’s.”

Marty Krofft


Voor hen die Lidsville niet kennen, het verhaal draait rond een jonge jongen die in de hoed van Merlo De Magier viel(Charles Nelson Reilly) en hij kwam terecht in Lidsville, een land van levende hoeden. De serie combineerde twee types van personages: conventionele acteurs met makeup die gefilmd werden langszij acteurs in volledige mascot kostumes. Hier volgt het originele begin van Lidsville:

Geloof je dat de Dreamworks’ Lidsville prent even psychedelisch zal zijn zoals de orginele TV show?

Hoe dan ook meer informatie over Lidsville prent volgt gauw!
:)