Advertenties

Life of Pi Film

Life of Pi filmRegisseur Ang Lee staat aan het hoofd van Life of Pi, een verfilming van het de fantasie-avontuur roman met dezelfde naam geschreven door Yann Martel. Het is een overlevingsverhaal dat draait rond de jonge Pi Patel, die de enige overlevende is van een gezonken vrachtschip en in een reddingsboot belandt met een hyena, een gewonde zebra, een orang-oetan en een hongerige Bengaalse tijger. Acteur Suraj Sharma kreeg de hoofdrol als de jonge Pi Patel. De cast bevat ook Suraj Sharma, Irffan Khan, Gerard Depardieu en Adil Hussain. De releasedatum van de film Life of Pi is voorlopig vastgesteld op 14 december 2012

Life of Pi Trailer

Verhaallijn:
“Als zoon van een dierenverzorger, heeft Pi Patel een encyclopedische kennis over het gedrag van dieren en een vurige liefde voor verhalen. Als Pi zestien, wordt emigreert zijn familie vanuit India naar Noord-Amerika aan boord van een Japans vrachtschip. Samen met hun dierentuin aan dieren bestemd voor een nieuwe thuis zinkt het schip en Pi belandt alleen op een losgeslagen reddingsboot in de Stille Oceaan. Zijn enige gezelschap op de 26-voet grote reddingsboot zijn een zebra, een hyena, een orang-oetan en een 450-pond wegende Bengaalse tijger genaamd Richard Parker. Allen vechten ze voor overleving. Het is een verhaal over geloof, hoop en een gevecht om te overleven. ”

Nog niet gelezen hebben de oorspronkelijke roman, maar ik ben al verslaafd met de premisse van de film! Ik denk zelfs dat ik ga het boek lezen, zal mij helpen wachten tot de film is uitgebracht. Hier is de promo trailer van het leven van Pi roman:


Life of Pi

Blijf op de hoogte voor meer details over de film Life of Pi.
:)