Advertenties

Lobo Film

Lobo filmKen je Lobo? Jawel, die intergalactische premiejager/huurling van het DC Comics universum. Wel, Warner Bros wil Lobo naar het grote scherm brengen. Volgens Deadline werd Brad Peyton al ingehuurd voor het schrijven van een script voor een live-action film en hij zal er ook de regie voor verzorgen. Volgens IMdb is de film momenteel voorzien voor een release in 2013.

Lobo Trailer

Een blik op Lobo in the Superman animatie TV-reeks:


Verhaallijn:
“Een 2 meter grote, blauw getinte, onvernietigbare en zwaar gespierde buitenaardse vreemdeling rijd op een uitgebouwde motorfiets op Aarde op zoek naar 2 voortvluchtelingen die er op gebrand zijn om chaos te veroorzaken. Lobo vormt een team met een een kleinstedelijk meisje voor het stoppen van de wezens.”

Ik kan niet echt zeggen dat ik een fan ben van Lobo: de man is echt gek, heeft niet alles op een rijtje! Ik denk dat er nog genoeg mogelijkheid in hem zit voor het maken van een anti-held van dat beest… ze zullen echter een goed script moeten bedenken als deze film wil slagen in de bioscopen. Laat ons ook hopen dat ze niet te veel zullen leunen op komedie (Lobo is nogal een beetje dwaas) om het personage meer te doen bevallen.

Hoe dan ook, meer informatie over de Lobofilm volgt zogauw er meer details opduiken!
:)