Advertenties

Lockout Film

lockout FilmLockout is een nog te verschijnen science-fiction thriller gebaseerd op een script van James Mather, Stephen St. Leger en Luc Besson. De film zal geregisseerd worden door James Mather en Stephen St. Leger. Acteur Guy Pearce zal de hoofdrol vertolken. De cast bestaat verder ook uit Maggie Grace, Peter Stormare en Tom Hollander. De verschijningsdatum is voorzien voor 24 Februari 2012.

Lockout Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, ‘Lockout’ volgt een vals beschuldigde ex-regeringsagent (Guy Pearce), wiens enige kans tot het verkrijgen van vrijheid erin bestaat om de dochter van de President (Maggie Grace) te redden uit de klauwen van een rebelerende bende veroordeelden. De actie speelt zich af in een maximum bewaakte ruimte veiligheidsgevangenis.”

Zou het echt economisch verantwoord zijn om gevaarlijke gevangenen naar de ruimte te sturen? Ik denk dat het moeilijk te geloven is… Maar zo’n locatie zal ongetwijfeld zorgen voor enkele spectaculaire scenes. Het is dus niet erg dat de locatie een beetje ver gegrepen is.

Hoe dan ook, meer informatie over de film Lockout volgt gauw.
:)