Advertenties

London Has Fallen Film – Olympus Has Fallen 2 Film

Hewt vervolg op Olympus Has Fallen is officieel getiteld London Has fallen.
De film is gebaseerd op een script door Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt en Christian Gudegast. De regisseur is nog niet aangekondigd. Maar acteur Gerard Butler, die de leidende rol had in de eerste film is terug voor het vervolg. Bekijk de filmsynopsis:

Verhaallijn:
“Het vervolg op de wereldwijde hit ‘Olympus Has Fallen’ begint in Londen, waar de Britse premier is overleden onder mysterieuze omstandigheden. Zijn begrafenis is een niet te missen evenement voor de leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als de meest beschermde gebeurtenis op aarde, verandert in een dodelijke complot om ’s werelds meest krachtige leiders te doden en een angstaanjagend visioen te ontketenen van de toekomst. Slechts drie mensen hebben enige hoop om alles te stoppen: De president van de Verenigde Staten, zijn formidabele geheime diensthoofd (Gerard Butler)en een Engels MI-6 agent die terecht niemand vertrouwt.

Hier is de trailer van de eerste film indien je een opfrissing nodig hebt:


OLYMPUS HAS FALLEN

En hier is teaser poster van Londen Has Fallen, het werd ergens gevonden een tijdje geleden:


LONDON HAS FALLEN

Wie denk je dat de vijand gaat zijn in het vervolg? De Russen? Een rijke megalomaan? Of misschien een gevaarlijke terroristische organisatie?

De releasedatum van Londen Has Fallen is voorzien voor 2 oktober 2015.
:)