Advertenties

Love Rosie Trailer

Dankzij Constantin Film kan je onderstaand een nieuwe trailer bekijken van Love Rosie, het nog te verschijnen romantische drama met Lily Collins en Sam Claflin:


LOVE, ROSIE
Plot:
“Rosie (Lily Collins) en Alex (Sam Claflin) zijn beste vrienden sinds ze vijf waren dus ze kunnen niet echt voor elkaar bestemd zijn, ofwel?. Als het gaat om liefde, leven en het maken van de juiste keuzes, zijn deze twee hun eigen ergste vijand. Een vreemde bocht van het lot op 18, een gemiste kans… en het leven stuurt hen weg in verschillende richtingen. Maar op de een of andere manier, over tijd, ruimte en verschillende continenten, kan de band die hen bindt niet ongedaan gemaak wordenā€”ondanks ongewenste zwangerschappen, rampzalige liefdesaffaires, huwelijk, ontrouw en echtscheiding. Zullen ze de weg naar elkaar terugvinden, of zal het te laat zijn?”

Voor jongere lezers van dit blog, als je er nog niet over gehoord hebt, er is ondermeer zo iets genaamd als de morning – afterpil die je wellicht een ongeplande zwangerschap kan besparen en op die manier je leven niet ruĆÆneren. Ongelukjes gebeuren, dat is waarom er noodanticonceptie bestaat. Ik laat het gewoon maar even weten…

Hoe dan ook, drie nieuwe posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)LOVE ROSIE

Ze kunnen gewoon niet samen raken.

Verwacht geen happy end.

In filmtheaters: 24 oktober 2014.
:)