Advertenties

Low Life Film

Low Life FilmRegisseur James Gray (die ons ook de film We Own The Night bracht) zal aan het hoofd staan van Low Life, een nog te verschijnen romantisch drama met in de hoofdrol Marion Cotillard in de hoofdrol als immigrant in Amerika. De rolverdeling bestaat verder uit Jeremy Renner en Joaquin Phoenix. Er is nog geen officiƫle verschijningsdatum. Kijk even naar de eerste verhaallijn samenvatting van de film Low Life:

Low Life Trailer

Verhaallijn:
“Een vrouw (Marion Cotillard)probeert te immigreren vanuit Polen. Haar American dream wordt echter een nachtmerrie. Terwijl ze onderweg is naar Ellis Island voor een nieuwe start wordt haar zuster dodelijk ziek en moet de vrouw sexuele gunsten ruilen tegen medicijnen en voedsel om haar zuster in leven te houden. Eens aangekomen in Amerika wordt ze gewaarschuwd niet te praten over wat gebeurde. Als ze dat toch doet, krijgt ze immigratiepapieren die haar beoordelen als moreel slecht. Zonder een bestemming wordt ze algauw prooi voor een charmante nietsnut(Joaquin Phoenix), die haar overtuigt om haar gaves in New York te gebruiken. De neef van de nietsnut (Jeremy Renner), een magier, neemt de jonge vrouw bij de hand en dit is haar beste kans om te ontsnappen aan haar nahtmerrie leven waaraan zij ten prooi viel.”

De Franse actrice Marion Cotillard is zo verrukkelijk en getalenteerd: Ik ga zeker de film Low Life bekijken wanneer hij verschijnt in de bioscopen.

Hoe dan ook meer details over de film Low life volgen gauw!
:)