Advertenties

Mad Max 4 Fury Road Film Trailer

Dankzij Warner Bros is hier de eerste officiƫle trailer van Mad Max 4 Fury Road, de lang verwachte post-apocalyptische actie vervolgfilm geregisseerd door George Miller en acteurs Tom Hardy, Charlize Theron, Nathan Jones, Zoƫ Kravitz, Riley Keough, Rosie Huntington-Whiteley:

Mad Max 4 Film


MAD MAX 4 FURY ROAD
Plot:
“De vierde film van George Millersā€™ Road Warrior/Mad Max franchise is mede-geschreven en geregisseerd door Miller. De post-apocalyptische actiefilm speelt zich af in de verste uithoeken van onze planeet, in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven.
In deze wereld van vuur en bloed zijn er twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen… Er is Max (gespeeld door TOM HARDY van The Dark Knight Rises), een man van actie en een man van weinig woorden, die tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. En… Furiosa (gespeeld door CHARLIZE THERON van Prometheus), een vrouw van actie en een vrouw wiens pad naar overleving kan worden bereikt als ze het door de woestijn maakt terug naar haar vaderland uit haar kindertijd.”

Oh God! Deze trailer was zo episch! Sorry Mel Gibson, maar het lijkt erop dat Tom Hardy echt de franchise overnam en het zich eigen maakte! Ik wed dat deze nieuwe aflevering in de franchise van Mad Max de vorige films zal voorbijsteken.

Hoe dan ook, er zijn ook vier nieuwe personageposters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


De releasedatum van Mad Max 4 Fury Road is voorzien voor 15 mei 2015.
:)