Advertenties

Mad Max 4 Fury Road TV-Spot

Dankzij Warner Bros Pictures is hier weer een geweldige nieuwe TV-spot van Mad Max 4 Fury Road, de opvolgende aankomende actie thriller film geregisseerd door George Miller en met in de hoofdrollen Tom Hardy en Charlize Theron:


Mad Max 4 Fury Road – Chaos
Plot:
De post-apocalyptische actiefilm speelt zich af in de verste uithoeken van onze planeet, in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld bestaan er twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde kunnen herstellen. Er is Max (gespeeld door TOM HARDY), een man van actie en een man van weinig woorden, die tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos.Er is Max (gespeeld door TOM HARDY), een man van actie en een man van weinig woorden, die tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (gespeeld door CHARLIZE THERON van Prometheus), een vrouw van actie en een vrouw wiens pad naar overleving kan worden bereikt als ze het door de woestijn gaat terug naar haar vaderland uit haar kindertijd.”

Iedereen is gek geworden: de wereld is in volslagen chaos en vol met geweld en wanorde. Maar Mad Max en Furiosa zullen de krachten bundelen krachten, dus er is hoop!

In filmtheaters: 15 mei 2015.
:)