Advertenties

Madagascar 4 Film

Madagascar 4 MovieDreamWorks Animatie baas vertelde Empire Online dat Madagascar 3 niet de laatste aflevering zal zijn in de reeks. Ja, we kunnen hopen op Yep, we may hopen op een Madagascar 4 film:

Madagascar 4 Trailer

“Dus vandaag kan ik je bijna zeker vertellen waar Madagascar naar toe gaat. Uiteindelijk zullen ze terugkomen naar New York. Ze zullen er in het reine mee komen en dit zal gebeuren in de volgende aflevering [derde]. Vanwege het einde van die film zit er mogelijk nog één meer in voor hen. … Ja, er is mogelijk nog een vierde.”

Jeffrey Katzenberg


Als fan van Madagascar ben ik blij om te horen dat Dreamworks een Madagascar 4 film plant. Maar misschien is het wel teveel… Ik bedoel als Alex (Ben Stiller) en Marty (Chris Rock), Melman (David Schwimmer) en Gloria (Jada Pinkett Smith) terug samen komen in hun zoo, in de derde aflevering, is de cirkel rond… Het zou een happy ending zijn voor een grootse geanimeerde film serie. Dus laten we hopen dat Dreamworks een betoverend script zal schrijven wanneer ze van start gaan met Madagascar 4.

Meer details over de film Madagascar 4 volgen als details naar boven komen. Heb jij on een suggestie over een mogelijke verhaallijn voor Madagascar 4?
:)