Advertenties

Maleficent Film Logo en Verhaallijn Samenvatting

Neem een ā€‹ā€‹kijkje naar het officiĆ«le logo van Maleficent, de aankomende live-action fantasie film geregisseerd door Robert Stromberg voor Disney met in de hoofdrol actrice Angelina Jolie als de iconische Disney heks:

Maleficent Film Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Malafide is het ongekende verhaal van Disney’s meest iconische schurk uit de 1959 klassieker Doornroosje. Een mooie, zuiver-goedhartige jonge vrouw, Maleficent (Angelina Jolie) heeft een idyllisch leven tijdens het opgroeien in een vreedzaame boskoninkrijk, tot op een dag er een invasie leger de harmonie van het land dreigt te verstoren. Malafide wordt de felste beschermer van het land maar uiteindelijk ondergaat ze een meedogenloos verraad – een daad die haar zuiver hart in steen verandert. Gefocust op wraak wordt Maleficent geconfronteerd met een epische strijd met de binnenvallende koningsopvolger en als gevolg daarvan plaatst ze een vloek op zijn pasgeboren baby Aurora. Als het kind opgroeit, beseft Maleficent dat Aurora misschien wel de sleutel tot vrede is in het koninkrijk – en misschien ook tot Malafide’s ware geluk.”

Angelina Jolie sprak onlangs over haar rol in de film op de D23 Expo:


Maleficent – Angelina Jolie op de D23 expo.

Naast Angelina Jolie bestaat de cast verder ook uit Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple en Lesley Manville.

Hier is een eerdere promo foto van Angelina Jolie als Maleficent:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Maleficent Movie

De release datum van Maleficent is voorzien voor 2 juli 2014.
:)