Advertenties

Maleficent Film Trailer

de eerste officiële film trailer van Maleficent, de komende live-action fantasy film met in de hoofdrollen Angelina Jolie, is losgelaten online, genieten van hieronder:


MALEFICENT
Verhaallijn:
“Van Disney komt ‘Maleficent’ — het onvertelde verhaal van Disney’s meest iconische slechterik uit de 1959 klassieker ‘De Schone Slaapster’. Een mooie, jonge vrouw met een zuiver hart genaamd Maleficent heeft een idyllische leven terwijl ze opgroeit in een vreedzaam woudkoninkrijk, totdat op een dag een invasieleger de harmonie van het land bedreigt. Maleficent treed op als de grootste beschermer van het land maar uiteindelijk ondergaat ze meedogenloos verraad — dit is een daad die haar zuiver hart verandert in steen. Uit op wraak wordt Maleficent geconfronteerd in een epische strijd met de de opvolger van de binnenvallende koning en daarom plaatst ze een vloek op zijn pasgeboren baby Aurora. Naarmate het kind groeit realiseert Maleficent dat Aurora de sleutel tot vrede in het Koninkrijk vormt — en misschien ook wel tot het ware geluk van haarzelf.”

Ik ben helemaal weg van Angelina Jolie’s benadering op de iconische Disney heks! Ik wacht met ongeduld op de hele prent!

We hebben ook een paar nieuwe foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Naast Angelina Jolie omvat de cast ook Elle Fanning, Sharlto Copley, Brenton Thwaites, Sam Riley, Peter Capaldi, Miranda Richardson, Juno Temple, Imelda Staunton, en Lesley Manville.

Release datum: 30 mei 2014.
:)