Advertenties

Man of Steel 2 – Batman vs Superman – Jesse Eisenberg is Lex Luthor

Warner Bros kondigde aan dat acteur Jesse Eisenberg de rol van Lex Luthor zal vertolken, Superman’s menselijke nemesis, in de film batman tegen Superman, het aanstaande filmvervolg op Man of Steel. Voor degenen die niet weten wie Jesse Eisenberg is , hier is een foto van dat zwakke jongetje:

Je hebt hem misschien gezien hem in “The Social Network” (hij speelde de rol van Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook) of in “Now You See Me”.

Ik ben gek op Jesse Eisenberg, hij is een goede acteur. Maar ik ben een beetje teleurgesteld door Warner Bros keuze… Jesse Eisenberg is te zwak… Ik wou dat ze Heisenberg hadden ingehuurd , eh ik bedoel Bryan Cranston, de acteur uit de televisieserie Breaking Bad.

Wat denk jij? Bent je het eens met de keuze van Jesse Eisenberg in de rol van Lex Luthor?

Batman tegen Superman zal in de theaters verschijnen op 6 mei 2016.
:)