Advertenties

Map to the stars film geregisseerd door David Cronenberg

Een eerste officiële blik op actrice Mia Wasikowska als Agatha in Map to the stars, het aankomende drama geregisseerd door David Cronenberg gebaseerd op een script door Bruce Wagner:

Map to the Stars Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De familie Weiss is de archetypische Hollywood-dynastie: vader Stafford (John Cusack) is een analist en coach, die een fortuin heeft verzameld met zijn zelfhulp handleidingen; moeder Christina (Olivia Williams) regelt meestal de carrière van hun zoon Benjie (Evan Bird), 13, een kindster.
Een van Sanford’s cliënten, Havana (Julianne Moore), is een actrice die droomt van een remake van de film die haar moeder tot een ster maakte, Clarice (Sarah Gadon), een ster in de jaren ‘ 60. Clarice is nu dood en visioenen van haar achtervolgen Havana ‘s nachts. Toegevoegd tot de giftige mix is er Benjie die net een rehab programma verliet dat hij vervoegde op 9 jarige leeftijd en zijn zus, Agatha (Mia Wasikowska), die onlangs werd vrijgelaten uit een sanatorium waar zij werd behandeld voor criminele pyromanie…”

En twee teaser posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Naast Mia Wasikowska bestaat de cast ook uit Julianne Moore, John Cusack, Robert Pattinson, Olivia Williams en Sarah Gadon.

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)