Advertenties

Map to the Stars Film Trailer

Check out de officiële trailer van Map to the Stars, David Cronenberg’s aankomend drama met in de hoofdrollen Mia Wasikowska, Julianne Moore, John Cusack, Robert Pattinson, Olivia Williams, and Sarah Gadon:

Map to the stars film geschreven door Bruce Wagner.


MAP TO THE STARS
Verhaallijn:
“De familie Weiss is de archetypische Hollywood-dynastie: vader Stafford (John Cusack) is een analist en coach, die een fortuin heeft verzameld met zijn zelfhulp handleidingen; moeder Christina (Olivia Williams) regelt meestal de carrière van hun zoon Benjie (Evan Bird), 13, een kindster.
Een van Sanford’s cliënten, Havana (Julianne Moore), is een actrice die droomt van een remake van de film die haar moeder tot een ster maakte, Clarice (Sarah Gadon), een ster in de jaren ‘ 60. Clarice is nu dood en visioenen van haar achtervolgen Havana ‘s nachts. Toegevoegd tot de giftige mix is er Benjie die net een rehab programma verliet dat hij vervoegde op 9 jarige leeftijd en zijn zus, Agatha (Mia Wasikowska), die onlangs werd vrijgelaten uit een sanatorium waar zij werd behandeld voor criminele pyromanie…”

Er zit zoveel talent in deze film! Ik wacht met ongeduld op het hele ding. Ik ben helemaal verslaafd door de trailer! En jij ? Deel je gedachten hieronder!
:)