Advertenties

Map to the Stars Film

Map to the stars filmDavid Cronenberg’s volgende film is hoogstwaarschijnlijk Map to the Stars, een nog te verschijnen drama/komedie gebaseerd op het script van scenarist Bruce Wagner. De regisseur onthulde dat hij in bespreking is met Robert Pattinson en Viggo Mortensen voor de hoofdrollen in de film. Er is nog geen officiële release datum.

Map to the Stars Trailer

Enkele woorden van regisseur David Cronenberg over het project:

“Je kan zeggen dat het een Hollywood film is omdat de personages agenten, acteurs en managers zijn maar het is geen satire zoals ‘The Player.’ … Hollywood is een verleidelijke en afstotende wereld op hetzelfde moment en het is de combinatie van beiden die het zo krachtig maakt. Ik ga niet terugvallen op wat cliches of simplistische slogans omdat de cultuur en wat het vrijgeeft over de Westerse cultuur en de rest van de wereld vrij ingewikkeld is. Ik ga zeker wat opnamen maken in L.A. en de rest op sets in Toronto.”

Director David Cronenberg

Een film met in de hoofdrol Robert Pattinson en Viggor Mortensen, in een regie van David Cronenberg? Hemels, ik wil die film niet missen! Ik ben echt nieuwsgierig om te zien hoe David Cronenberg benadering van het Hollywood achter de schermen eruit zal zien.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons over meer details van de film Map To The Stars!
:)