Advertenties

Marvel’s Ant-Man

< img stijl = "display: block; marge: 0px auto 10px; text-align: midden; cursor: aanwijzer; cursor: hand breedte: 400px; hoogte: 270px;" src = "https://1.bp.blogspot.com/-LB4c7UNyP20/UAYBgj4a93I/AAAAAAAAACc/tjEnfP16GMY/s400/Ant-Man%2BLogo.jpg" border = "0" alt = "" id = "BLOGGER_PHOTO_ID_5766298031793829746" / >Regisseur Edgar Wright was voorzien als de regisseur voor de aanstaande Ant-Man film voor Marvel, maar het klinkt alsof hij het project verlaten heeft over creatieve verschillen.
Nu is er nieuws dat Peyton Reed (die aan het hoofd stond van “Bring it on” en de ontzagwekkende komedie film “Yes Man”) de stoel van de regisseur overneemt.

Ant-Man Film Trailer

Er is ook een nieuwe officiële plot synopsis van Marvel:

Plot van Ant-Man:
“Gewapend met de verbazingwekkende vermogen om te krimpen in omvang maar toe te nemen in kracht moet zwendelaar Scott Lang (Paul Rudd) zijn innerheld omarmen en zijn mentor Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpen bij het beschermen van het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man pak tegen een nieuwe generatie van torenhoge bedreigingen. Tegen schijnbaar onoverkomelijke obstakels, moeten Pym en Lang een plan bedenken voor een overval die de wereld zal redden.”

Als Michael Douglas en Paul Rudd een team vormen is de wereld veilig!

De releasedatum is nog steeds voorzien voor 17 juli 2015.
:)