Advertenties

Max Steel – Foto’s van de filmbewerking!

Nieuwe prachtige foto’s van Max Steel, de bewerking van de komende live-action film met in de hoofdrollen Ben Winchell, zijn online opgedoken, neem een kijkje hieronder:

Max Steel Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)Plot:
“Een tiener (Ben Winchell) leert om zijn ongewone krachten in te binden met de hulp van een mysterieus wezen.”

Dat pak ziet er echt geweldig uit! Waar kan ik er één krijgen?

Nieuwe prachtige foto’s van Max Steel, de bewerking van de komende live-action film met in de hoofdrollen Ben Winchell, zijn online opgedoken, neem een kijkje hieronder:

Max Steel Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)Officiële plot synopsis:
“Max Steel is een diepgaand “oorsprong” verhaal vol met boeiende personages en snelle actie. De plot kroniekt de avonturen van Max McGrath en zijn moeder die net zijn teruggekeerd naar Copper Canyon, de stad waar de wetenschapper vader van Max stierf in een mysterieuze ongeluk kort nadat Max werd geboren. Als Max zich aanpast aan zijn nieuwe school, worden de dingen ingewikkeld wanneer zijn lichaam begint te genereren met een vreemde energie, opvliegingen waarover hij geen controle heeft.
In eerste instantie is dit een verwarrende mix van lastigheid en opwindending deze onvoorspelbare macht groeit uiteindelijk te intens voor Max om deze te kunnen hanteren, waardoor hij zichzelf distantiërt van hen rond hem met inbegrip van het meisje waarvan hij houdt, Sofia. De energie die duwt hem uiteindelijk naar de rand van fatale verbranding. Op het laatste moment red een techno-biologische buitenaardse vreemdeling, genaamd Steel, Max op de rand van het het verliezen van het bewustzijn. Hij had de jongen in het geheim gecontroleerd op de geboekte vooruitgang. De twee ontdekken dat wanneer samengevoegd zij de energie kunnen kunnen bepalen en benutten met een bovenmenselijke kracht – en dat wanneer ze gescheiden zijn geen van beide lang kan overleven.
Als deze twee onwaarschijnlijk vrienden leren hun verbonden lot te aanvaarden, beginnen ze de geheimen te ontdekken rond de dood van Max’s vader. Als ze dieper graven, vinden ze snel zelf opgejaagd door een onvoorziene vijand die er op gebrand is om Max en Steel te vernietigen volgens een sinistere agenda. Onzeker wie te vertrouwen, moeten zijn samenwerken om de waarheid te vinden en te vechten tegen de mysterieuze krachten die onze wereld bedreigen.”

Dat pak ziet er echt geweldig uit! Waar kan ik er één krijgen?

De film is geregisseerd door Stewart Hendler op basis van een script door Christopher Yost. De prent moet ergens volgend jaar verschijnen.

Blijf op de hoogte via ons voor meer details over Max Steel! Hopelijk zal een officiële trailer binnenkort worden vrijgegeven!
:)