Advertenties

Medallion Film

Medallion filmSimon West (voorgaand aan het hoofd van Lara Croft Tomb Raider, The Mechanic), is voorzien om the Medallion te regisseren, een nog te verschijnen actie film gebaseerd op een script door David Guggenheim (die het script schreef voor Safe House). Acteur Nicolas Cage speelt de hoofdrol. De rolverdeling bevat ook Malin Akerman en Danny Huston. De film zal waarschijnlijk verschijnen ergens in 2012.

Medallion trailer

Verhaallijn:
“Een voormalige dief zoekt woest naar zijn vermiste dochter, die gekidnapt en opgesloten is in de koffer van een New Yorkse taxi.”

Wat ook Nicolas Cage doet, moet ik zien. Ik ben zijn fan! Me baserend op het verhaal hierboven denk ik dat we een verhaal en ritme kunnen verwachten gelijkaardig aan Luc Besson’s Taken. Ik vraag me echt af hoe Nicolas Cage’s haar er deze keer zal uitzien! Denk je dat het een basis snit zal zijn of een nieuwe fantasie snit?

Vraag jij je af waarom deze film Medallion is genoemd: wel in New York City is er een metaalachtig symbool, het zogenoemde medallion, bevestigd aan de koffers van de taxi’s. De medallion is a vergunning van de City die het uitbaten van een taxi toestaat in de City van New York. Enkel chauffeurs met een medallion op hun voertuig mogen mensen oppikken in de straten van de stad.

Hoe dan ook blijf op de hoogte bij ons voor meer details over de film Medallion.
:)