Advertenties

Minions Film Trailer

Dankzij Illumination is hier de eerste officiële trailer van Minions, de aanstaande spin-off van de geanimeerde film geregisseerd door Kyle Balda en Pierre Coffin:


MINIONS
Plot:
“Het verhaal van Universal Pictures en Ilumination Entertainment’s Minions begint aan het begin van de tijd. Ze begonnen als gele eencellige organismen en evolueren dan tot Minions door de eeuwen heen waarbij ze voortdurend de meest verachtelijke meesters dienen. Na per ongeluk zo veel van hen te hebben omgebracht – van T. Rex tot Napoleon — de Minions vallen nu zonder meester en vallen in een diepe depressie.
Maar één Minion genaamd Kevin heeft een plan, en hij — samen met tienerrebel Stuart en lieve kleine Bob – gaan op pad om nieuwe kwaad te vinden dat zijn broertjes kunnen volgen.
Het trio begeeft op een avontuur dat uiteindelijk naar hun volgende potentiële meester, Scarlet Overkill (Sandra Bullock) leid, ’s werelds eerste vrouwelijke super schurk. Ze reizen van het koude Antarctica naar de jaren zestig in New York City, ze eindigen in mod Londen, waar ze moeten hun grootste uitdaging ooit onder de ogen moeten zien… het redden van het ras der Minions van de ondergang. ”

Dat klinkt alsof de minions zijn eigenlijk Frans spreken Frans, nietwaar? LoL! Hoe dan ook, de trailer was fantastisch! Ik ben gek op het achtergrondverhaal van de gele wezens en ik kan niet wachten om toe te treden tot de minions op een nieuw gek avontuur!

Release datum: 10 juli 2015.

Oh ja, als je vragen hebt over de twee nummers in deze trailer van Minions , hier zijn ze:


“Under Pressure” door Queen


:)