Advertenties

Mission Impossible 5 Film

Mission Impossible 5 FilmMission Impossible 4 alias Mission Possible Ghost Protocol was een echt succes. Niet allen was de film een succes in de bioscopen maar hij verdiende het ook helemaal: de verhaallijn was robuust en er was veel aktie. Dus Paramount kijkt nu vooruit en maakt plannen voor Mission Impossible 5.

Mission Impossible 5 Trailer

MI4 zou origineel de laatste aflevering zijn met Tom Cruise als Ethan Hunt, met Jeremy Renner’s nieuwe personage dat het team overneemt. Maar de plannen zijn sindsdien aangepast:

“Ik denk dat [Ethan Hunt die de IMF-toorts overgeeft aan Jeremy Renner] een vroeger plan was. Maar toen de film evolueerde en we er zo van hielden werd het idee van de pensionering van Ethan Hunt naar de achtergrond verwezen. Tom Cruise kwam tot de constatie hoe graag hij dit soort films doet en bedacht “wel ik doe er misschien wel nog een bij”?’.”

Acteur Simon Pegg

Dus we kunnen vrij zeker zijn dat Tom Cruise en Simon Pegg zullen terugkeren. Het zou ook geweldig zijn als Jeremy Renner zijn rol terug zou opnemen. Regisseur Brad Bird zei dat hij zou kunnen terugkeren om aan het hoofd te staan van het vervolg maar dat is eerder onwaarschijnlijk omdat “het leuke aan de reeks is dat ze allemaal een verschillende regisseur hebben en zodoende een verschillende benadering op het verhaal”.

Er is nog geen officiële aankondiging maar Adam Goodman, president van the Paramount Film Group, zei dat het eerste plan is om Top Gun 2 te maken en dan Mission Impossible 5.

Blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film Mission Impossible 5 bij het verschijnen van nieuwe details.
:)