Advertenties

Mission Impossible 5 geregisseerd door Christopher McQuarrie

Acteur Tom Cruise bevestigde via zijn officiƫle Twitter dat Regisseur Christopher McQuarrie is ingehuurd aan het roer van roer Mission Impossible 5. McQuarrie zal inderdaad regisseren gebaseerd op een script van Drew Pearce, met Tom Cruise opnieuw in de iconische rol van Ethan Hunt.

Mission Impossible 5 Film trailer

Het is niet de eerste keer dat Christopher McQuarrie en Tom Cruise samenwerken: McQuarrie stond aan het hoofd van Jack Reacher en schreef het script van Edge of Tomorrow en Valkyrie, drie films met Tom Cruise.

Wat meer informatie van Tom Cruise over de regisseur:

“Ik ben blij om te herenigen met Chris McQuarrie voor de nieuwste aflevering in de Mission-serie. Ik begon de productie van de films met het doel dat elke andere regisseur een eigen visie zou hebben voor elke aflevering. Chris is een buitengewone filmmaker die hart-bloedstollende actie en sensatie zal leveren die het publiek over de hele wereld is gaan verwachten van de Mission Impossible franchise.”

Tom Cruise

Wat is je mening over Christopher McQuarrie’s benadering op Jack Reacher? Ben je blij dat hij aan het hoofd staat van de volgende aflevering van de Mission Impossible franchise? Deel je gedachten onderstaand!

Mission Impossible 5 moet ergens in 2015 uitgebracht worden. Er is nog geen officiƫle release datum
:)