Advertenties

Mom’s Night Out Film Trailer

Hieronder vindt je de officiële trailer van Mom’s Night out, de aanstaande komedie geregisseerd door de broers Erwin en met in de hoofdrollen Sarah Drew, Sean Astin, Patricia Heaton en Trace Adkins:


MOM’S NIGHT OUT
Verhaallijn:
“Al wat Allyson (Sarah Drew) en haar vrienden willen is een vreedzame, volwassen avond van diner en gesprekken … een lang verwacht, broodnodig avondje uit voor moeders. Maar om te genieten van hoge hakken, volwassen gesprekken en voedsel dat niet geserveerd wordt in een papieren zak, moeten hun echtgenoten op de kinderen letten gedurende drie uur — wat kan er mis gaan? MOMS’ NIGHT OUT is een vertederende echte familie komedie over de mooie rommel genaamd ouderschap.”

Hier is een leuke komedie waarvan mijn vrouw zeker zal genieten! Hopelijk, zal ik niet op de kinderen moeten letten als ze de prent gaat bekijken, LoL!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


MOM’S NIGHT OUT

Wat kan er mis gaan?

Oh ja, als je benieuwd bent waarom Sean Astin (die de rol speelt de rol van Allyson’s echtgenoot) er vertrouwd uitziet,wel waarschijnlijk herken je hem voor zijn rol als de Hobbit Sam Gamgee in The Lord of the Rings franchise.

De releasedatum van Mom’s Night Out is voorzien voor 9 mei 2014.

Sam Gamgee vrouw heeft behoefte aan een pauze van haar gezinsleven!
:)