Advertenties

Monsters 2 Film

Monsters 2 Film - Monsters Vervolg - Monsters 2 Dark ContinentVertigo Films ontwikkeld inderdaad Monsters 2! De officiële titel van het vervolg is Monsters The Dark Continent. Directeur Tom Green zal aan het roer staan van het project gebaseerd op een script van Jay Basu. Er is nog geen officiële release datum. Hier is de officiële plot samenvatting van Monsters 2 The Dark Continent:

Monsters 2 Trailer

Verhaallijn:
“Zeven jaar na de gebeurtenissen van Monsters en de ‘geïnfecteerde zones’ zijn wereldwijd verspreid. Mensen zijn verwijderd van de top van de voedselketen met uiteenlopende gemeenschappen die vechten voor overleving. Amerikaanse soldaten worden naar het buitenland gestuurd voor de bescherming van de Amerikaanse belangen tegen de monsters, maar de oorlog is nog lang niet gewonnen.
Noah, een opgejaagde soldaat met een aantal missies achter de rug wordt op een missie gestuurd: een Amerikaanse soldaat is op het foute pad gegaan diep in het besmette gebied en Noah moet hem vinden en uitschakelen. Maar als Noah’s eenheid en transport worden vernietigd, blijft hij alleen achter met slechts jonge en onervaren soldaat als gezelschap – de broer van de man die Noah moet uitschakelen.
De twee soldaten moet op een levensveranderende reis gaan door het donkere hart van het monstergrondgebied vergezeld van een jonge lokale vrouw om hen te leiden. Tegen de tijd dat de drie het doel bereiken, zullen ze gedwongen worden om de vrees te confronteren dat de echte monsters op de planeet, alles bij mekaar, misschien niet de echte vreemden zijn.”

Ik genoot van de eerste film dus het vervolg op Monsters is zeker welkom voor mij. Maar laten we hopen dat Monsters 2 een echt budget zal krijgen zodat ze meer kunnen laten zien van die buitenaardse monsters.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film Monsters 2 The Dark Continent.
:)