Advertenties

Monte Carlo Film

Monte Carlo is een nog te verschijnen komedie geregisseerd door Tom Bezucha. De film is gebaseerd op een roman “Headhunters” door Jules Bass. Het is het verhaal van drie jonge vrouwen op vakantie in Parijs. Zij worden meegenomen naar Montecarlo, Monaco, nadat één van de meisjes per ongeluk wordt aanzien als een Britse erfgename. De cast bevat Selena Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy, Andie MacDowell en Cory Monteith. De verschijningsdatum van Monte Carlo is is voorzien op 1 July 2011.

Monte Carlo Trailer

Onderstaand kan je voor het eerst een officiëel blik werpen op Leighton Meester, Selena Gomez en Katie Cassidy in de film Monte Carlo:
(Klik op een foto voor een vergroting.)
Monte Carlo film - MontecarloVerhaallijn:
“Drie jonge meisjes (Selena Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy) gebruiken hun spaargeld voor een droomreis naar Parijs, het draait echter uit op een grote ramp. Wanneer ze besluiten weg te breken van hun saaie toer en wegglippen in de lobby van een 5-sterren hotel wordt 1 van de meisjes per ongeluk aanzien als een verwende Britse erfgename. Alvorens de kans te krijgen om hun ware identiteit te onthullen worden ze opgenomen in een wervelwind van paparazzi, couture jurken, roman romances, sexuele fantasies en het glamoureuze leven in Monte Carlo.”

De meisnjes zien er verrukkelijk uit in die jurken!

Hoe dan ook, meer informatie over de film Monte Carlo volgt gauw.
:)