Advertenties

Moonrise Kingdom Film

Moonrise KingdomMoonrise Kingdom is een nog te verschijnen drama geregisseerd door Wes Anderson (de stop motion expert schakelt terug naar live actie) gebaseerd op een script dat hij samenschreef met Roman Coppola. Het verhaal draait rond een paar geliefden die hun stad in New England ontvluchten. Deze vlucht leid tot een plaatselijke zoekpartij die zich verspreid en zoekt. In de hoofdrollen vinden we Jared Gilman, Kara Hayward, Bill Murray, Bruce Willis, Edward Norton, Frances McDormand, Tilda Swinton en Jason Schwartzman.

Moonrise Kingdom trailer

Het filmen is al gestart. Wes Anderson is al gezien op de set:
(Klik op de foto voor een vergroting.)
Moonrise Kingdom filmVerhaallijn:
“De film speelt zich af op een eiland voor de kust van New England in de zestiger jaren, Moonrise Kingdom volgt een jonge jongen en meisje die verliefd worden. Wanneer ze op het punt staan om te verhuizen, lopen ze samen weg, verschillende partijen in de stad verzamelen om hen te zoeken. De stad staat op stelten. Dit is misschien niet zo’n slecht idee.”

Film Rolverdeling:
– Bruce Willis als de stadssheriff
– Edward Norton als de kampleider
– Bill Murray en Frances McDormand spelen de ouders van het jonge meisje
– De jonge jongen en meisje worden gespeeld door Jared Gilman end Kara Hayward

Er is nog geen officiƫle verschijningsdatum voorzien maar de IMDb geeft de Moonrise Kingdom film weer met een verschijningsdatum voor 2012.

Hoe dan ook, meer informatie over de film Moonrise Kingdom volgt zogauw meer details opduiken.
:)