Advertenties

Mortal Instruments City of Bones Film trailer

Hier ide eerste officiƫle poster van The Mortal Instruments City of Bones, de nog te verschijnen fanatasiefilm in een regie van Harald Zwart en met in de hoofdrollen Lily Collins, Jamie Cambell Bower, Jared Harris en Lena Headey:

Mortal Instruments Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE MORTAL INSTRUMENTS CITY OF BONES

In onszelf is er een wereld verborgen.

En de eerste filmtrailer:


THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES
Verhaallijn:

“De locatie is het hedendaagse New York City, een schijnbaar gewone tiener, Clary Fray (Lily Collins), ontdekt dat ze een afstammeling is van een Shadowhuntersgeslacht, een geheime groep van jonge half-engel krijgers verwikkeld in een oude strijd om onze wereld te beschermen tegen demonen. Na de verdwijning van haar moeder (Lena Headey), moet Clary de krachten bundelen met een groep van Shadowhunters die haar voorstellen aan een gevaarlijke alternatief New York genaamd Downworld, gevuld met demonen, tovenaars, vampiers, weerwolven en andere dodelijke wezens. Gebaseerd op de wereldwijde bestseller-serie.”

De prent is een verfilming van het eerste The Mortal Instruments opus, de jong-volwassenen fantasie romanserie door Cassandra Clare. Als de film goed presteert in de bioscoop kunnen we een vervolg verwachten. De studio’s hopen inderdaad om het succes van de Twilight Saga na te bootsen.

De release datum van The Mortal Instruments City of Bones is voorzien voor 23 augustus 2013.
:)