Advertenties

Mortal Instruments Film

Mortal Instruments FilmScreen Gems heeft plannen voor het verfilmen van Mortal Instruments, het is een nieuwe fantasie reeks voor jong-volwassen door Cassandra Clare. Het verhaal draait rond tiener Clary Fray die opzoek is naar haar vermiste moeder. De zoektocht leidt haar naar een stad vol met mysterieuze elfen, tovenaars, vampieren en andere demonen. De film zal gebaseerd zijn op “City of Bones ‘het eerste boek van de serie. Regisseur Scott Stewart (die aan het hoofd stond van Priest en Legion) is belast met de film gebaseerd op een script van Jessica Postigo. Actrice Lily Collins zal de hoofdrol van Clary Fray vertolken. Acteur Alex Pettyfer wordt ook vermeld als gerucht. IMDb laat weten dat de film zal verschijnen in 2012.

Mortal Instruments Trailer

Wat commentaar van producent Robert Kulzer:

“Cassandra Clare heeft een echt uniek, verbeeldingsvolle en universele wereld geschapen gezien door de ogen van een 16 jaar oud meisje”

Producent Robert Kulzer


Verhaallijn:
“Wanneer Clary Fray drie door tattoe’s bedekte tieners een moord ziet plegen op een andere tiener is ze niet in staat om de misdaad te bewijzen omdat het slachtoffer verdwijnt vlak voor haar ogen, en niemand anders kan de moordenaars zien. Ze leert dat de tieners Shadowhunters zijn (mensen die demonen opjagen en doden), en Clary moet mag hen ook eigenlijk niet kunnen zien. Kort na deze ontdekking, wordt haar moeder, Jocelyn, een voormalig Shadowhunter, ontvoerd. Jocelyn is de enige persoon die weet waar de Mortal Cup wordt bewaard. Het is een gevaarlijk magische item dat mensen in Shadowhunters verandered. Clary moet de beker vinden en er voor zorgen dat deze uit de handen blijft van een afvallige sector van Shadowhunters gebrand op het elimineren van alle niet-mensen, met inbegrip van welwillende weerwolven en vriendelijke vampieren. ”

Ik denk dat ze het succes van Twilight willen nabootsen en ze beogen een film Mortal Instruments onderneming, er is dus hoop voor andere boeken om bewerkt te worden zolang de eerste niet faalt bij het verschijnen in de bioscopen.

Blijf via ons op de hoogte i.v.m. de film Mortal Instruments.
:)