Advertenties

Mr Holmes Film met in de hoofdrol Ian McKellen als een oudere Sherlock Holmes

Acteur Ian McKellen kreeg de hoofdrol als een lang-teruggetrokken Sherlock Holmes in Mr Holmes. Holmes, een aanstaande misdaad drama film geregisseerd door Bill Condon en gebaseerd op de roman van 2005 “A Slight Trick of the Mind” door Mitch Cullin. Hier is een eerste officiĆ«le foto:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Tijdstip is 1947, Mr. HOLMES volgt een lang-teruggetrokken Sherlock Holmes (Ian McKellen), die in een slaperig dorpje buiten Londen woont met zijn huishoudster Mevrouw Munro (Laura Linney) en haar zoon een amateur-detective (Milo Parker).
Met zijn legendarische mentale krachten die afnemen en minus zijn collega Watson, wordt Holmes achtervolgd door een onopgelost geval van 50 jaar geleden waarvan hij slechts fragmenten onthoudt: een confrontatie met een boze echtgenoot en een geheime band met zijn mooie maar onevenwichtige vrouw. ”

En een andere foto vanop de set:

De film, zoals de roman, zal flashbacks bevatten en zal overschakelen tussen tijdsperiodes.

Naast Ian McKellen en Laura Linney bestaat de cast ook uit Hattie Morahan, Hiroyuki Sanada, Patrick Kennedy, Colin Starkey (wie speelt de rol van Dr. John Watson), Roger Allam, Milo Parker en Philip Davis.

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)