Advertenties

Mr Holmes Film Trailer

Check out de eerste officiƫle trailer voor Mr. Holmes, de nog te verschijnen misdaad drama-mysterie film, geregisseerd door Bill Condon en met Ian McKellen, Laura Linney, Hiroyuki Sanada, Milo Parker, Roger Allam, en Nicholas Rowe:


Mr. HOLMES
Plot:
‘Locatie tijdstip is 1947, Mr. HOLMES volgt een lang-teruggetrokken Sherlock Holmes (Ian McKellen), die in een slaperig dorpje buiten Londen woont met zijn huishoudster Mevrouw Munro (Laura Linney) en haar zoon een amateur-detective (Milo Parker).
Met zijn legendarische mentale krachten die afnemen en minus zijn collega Watson, wordt Holmes achtervolgd door een onopgelost geval van 50 jaar geleden waarvan hij slechts fragmenten onthoudt: een confrontatie met een boze echtgenoot en een geheime band met zijn mooie maar onevenwichtige vrouw. ”

Ik kan niet zeggen dat ik enthousiast ben over deze eerste trailer. Het hele ding ziet eruit als een leuk verhaal over oude Sherlock die een vriendschap afsluit met een jonge man en dan ook zijn mentor wordt Schattig, maar waar is degrote detective die iedereen kent?

De film moet worden uitgebracht in de filmtheaters ergens deze zomer.
:)