Advertenties

My Mother’s Curse Film

My Mother's Curse MovieMy Mother’s Curse is een op handen zijnde komedie geregisseerd door Anne Fletcher (die ons ook de The Proposal bracht) en is gebaseerd op een script door Dan Fogelman. Het is het verhaal van een uitvinder en zijn moeder die samen op weg gaan om zijn nieuwste uitvinding te verkopen. De film heeft in de hoofdrollen Seth Rogen en Barbara Streisand als zoon en moeder. Het filmen moet deze lente starten en een release is voorzien in 2012.

My Mother’s Curse Trailer

Verhaallijn:
“My Mother’s Curse volgt een uitvinder(Seth Rogen) die zijn moeder uitnodigt (Barbara Streisand) op een reis door heen het land wanneer hij probeert zijn nieuwste product te verkopen. Onderweg kibbelen de twee en proberen ze ook er achter te komen hoe beter met mekaar om te gaan. Ook proberen ze één van moeders’ lang verloren liefdes op te sporen.”

Seth Rogen en Barbara Streisand in dezelfde film? Dit is inderdaad een interessant duo. Ik vraag me af wie er de lang verloren liefde van Barbara Streisand zal spelen. Zijn er misschien enige suggesties? En wat met de mysterieuze ontdekking, wat is het?

Meer informatie over de film My Mother’s Curse volgt gauw!
:)