Advertenties

My Week With Marilyn Trailer

My Week With Marilyn FilmWe hebben de eerste filmtrailer te pakken van My Week With Marilyn, de nog te verschijnen biografische film van Marylin Monroe met in de hoofdrollen Michelle Williams, Kenneth Brannagh, Eddie Redmayne, Dominic Cooper en Judi Dench:

My Week With Marilyn Trailer


MY WEEK WITH MARYLIN
Verhaallijn:
“In de vroege zomer van 1956 zien we de 23 jaar oude Colin Clark, juist gearriveerd van Oxford en vastbesloten om zijn naam te maken in de filmindustrie, werken als een assistent op de set van “THE PRINCE AND THE SHOWGIRL”. Het is de film die Sir Laurence Olivier zou verenigen met Marilyn Monroe, die, terwijl ze de film opnam, ook op huwelijksreis was met haar nieuwe echtgenoot, de toneelschrijver Arthur Miller.
Bijna 40 jaar later wordt zijn dagboekversie “THE PRINCE, THE SHOWGIRL AND ME” gepubliceerd maar er ontbreekt één week en dat is het verhaal van die week: een idylle in dewelke hij Monroe vergezelde op een radeloze vlucht om weg van haar gevolg van Hollywood meelopers en werkdruk. ”

De film My Week With Marilyn is geregisseerd door Simon Curtis. De prent zal te zien zijn in de bioscopen op 4 November 20111.
:)