Advertenties

Need for Speed Film Preview

Een officiële video showing die ons een blik gunt achter de schermen van de nog te verschijnen live-action Need for Speed film is online opgedoken, er is zelfs wat beeldmateriaal uit de film! Bekijk het onderstaand:

Need for Speed Film Trailer


Need for Speed – Op de set
Verhaallijn:
“Tobey (Aaron Paul) een monteur van krachtige auto’s en ook straatracer die een misdaad in de schoenen geschoven kreeg die hij niet beging (Aaron Paul) verlaat de gevangenis en is vastbesloten om de rekening te vereffenen met de man die verantwoordelijk is voor zijn valse veroordeling. Tobey scheurt over de weg in een zanderige cross-country reis- die begint als een wraakmissie maar blijkt ook een tocht van verlossing te zijn.”

Het publiek van Fast and Furious zal waarschijnlijk graag deze film bekijken. Alles bij mekaar zien de auto’s zien er geweldig uit en er worden een aantal fantastische autostunts getoond! Maar acteur Aaron Paul is slechts een nietige racer naast de Goddelijke Vin Diesel …

De film wordt geregisseerd door Scott Waugh (die aan het hoofd stond van “Act of Valor”) en de hoofdrol worden vertolkt door Aaron Paul, Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Imogen Poots, Dakota Johnson en Scott Mescudi.

De release datum van Need For Speed ​​is voorzien voor 14 maart 2014.

Oh ja, herken je één van de wagens in de video? Welke merken heb je gezien?
:)