Advertenties

Need for Speed Film

Need For Speed FilmDreamworks werkt samen met Electronic Arts om een ​​live-action film te maken gebaseerd op Need for Speed ​​(NFS), de populaire serie van race games. Voor degenen die het niet weten, Need for Speed ​​is de meest succesvolle race videospel reeks in de wereld, en één van de meest succesvolle videospel ondernemingen aller tijden. Regisseur Scott Waugh (die eerder aan het hoofd stond van Act of Valor) is verantwoordelijk voor het project. En George en John Gatins (die het scenario schreven van Real Steel) zullen het script bedenken. De broers voorzien een bioscoop premiere in 2014.

Need for Speed Trailer

“Ik ben opgewonden om terug te keren naar de creatieve loopgraven met John en George Gatins en mijn partners voor het tot leven brengen van een opwindend script gebaseerd op een episch videospel dat misschien wel gemaakt werd voor de film. Dit is een grote taak voor DreamWorks.”

Steven Spielberg, DreamWorks Voorzitter

“Het is fantastisch te werken met een team dat niet enkel je passie deelt van auto’s maar ook voor de creatie van een blockbuster gevuld met actie ervaringen. Deze samenwerking zal nog verhogen door samenwerking met het team bij DreamWorks – die de geweldige thuis is van the need for the Need for Speed franchise.”

Patrick Soderlund, Electronic Arts

Omdat de officiële verhaallijn van the Need for Speed film nog niet werd aangekondig staat het je vrij om wat onderdelen aan te geven die volgens jou belicht moeten worden in de film! Vermeld ook welke auto’s er moeten voorzien worden? Ford Mustang, Dodge Challenger, Chevrolet Camaro, Lamborghini Murcielago, Mercedes-Benz SLR McLaren, Nissan Skyline, Mitsubishi Lancer Evolution?

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de Need For Speed film.
:)