Advertenties

Never Back Down 2 Trailer

Never Back Down 2 FilmEindelijk is een eerste officiƫle film trailer van Never back Down 2 The Beatdown online verschenen. De opvolger is geregisseerd door Michael Jai White en heeft Evan Peters, Jillian Murray, Alex Meraz, Dean Geyer, Todd Duffee en Michael Jai White in de hoofdrollen.

Never Back Down 2 Trailer


NEVER BACK DOWN 2
Verhaallijn:
“Ex-bokser Zack (Alex Meraz), getalenteerd MMA strijder Tim (Todd Duffee), gepest winkelbediende Justin (Scott Epstein) en worstelaar Mike (Dean Geyer) hebben een verschillende achtergrond maar ze delen een passie voor de ‘wilde wetenschap’ en algauw worden ze trouw aan hun onortodoxe trainer, Case (Michael Jai White), een briljante ex-UFC Kampioen op retour.
Case leert hen veel meer dan het vechten, hij bereidt de jonge mannen voor op een competitie met de naam the Beatdown uitgebaat door een plaatselijke hogeschool jongen en een vecht impressario Max (Evan Peters). Wanneer hun mentor valselijk beschuldigd wordt door enkele valse politie agenten spant de bende samen om een verrader in hun midden kenbaar te maken.”

Ziet deze trailer van Never back Down 2 er goed genoeg uit om je te overtuigen om het vervolg te bekijken zelfs indien de originele rolbezetting helemaal veranderd is?
:)