Advertenties

Nieuwe Actie gevulde Trailer van Iron Man 3

De nieuwste bioscooptrailer van Iron Man 3, de nog te verwachten superheldenfilm in een regie van Shane Black, is echt spannend, geniet ervan onderstaand:

Iron Man 3 – Release datum: 3 mei 2013

Verhaallijn:
“Marvel’s Iron Man 3 stelt de onbezonnen-maar-briljante industrieel Tony Stark / Iron Man op tegen een vijand wiens bereik geen grenzen kent. Wanneer de persoonlijke wereld van Stark vernietigd wordt door zijn vijand bevindt hij zich aan op een schrijnende zoektocht naar de verantwoordelijken. Deze reis, zal elke keer zijn moed op de proef stellen. Met zijn rug tegen de muur wordt Stark overgelaten om te overleven door zijn eigen apparaten door een beroep te doen op zijn vindingrijkheid en instincten die hem eigen zijn voor zijn bescherming. Terwijl hij zijn weg terug vecht, ontdekt ontdekt het antwoord op de vraag die hem in het geheim achtervolgd heeft: maakt de man het pak of maakt het pak de man”?

“Wens je een leven zonder doel of een betekenisvolle dood?” Wat zou jouw antwoord zijn op de vraag van de Mandarin?

De rolverdeling van Iron Man 3 bestaat ondermeer uit Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau en Ben Kingsley. De film zal in de bioscopen verschijnen vanaf 3 mei 2013.
:)