Advertenties

Nieuwe Clip van Godzilla met Bryan Cranston

Deze nieuwe clip van Godzilla, de aanstaande remake geregisseerd door Gareth Edwards, beschikt over een scène met Bryan Cranston (die de rol van vertolkte van Walter White alias Heisenberg in de geweldige TV-reeks Breaking Bad):

Godzilla Trailer


Godzila – Mijn vrouw stierf hier! Iets vermoorde mijn vrouw, en ik heb het recht om het te weten, ik verdien het!
Verhaallijn:
“Een epische wedergeboorte van Toho’s iconische Godzilla, dit spectaculaire avontuur plaatst ’s werelds meest beroemde monster tegen kwaadaardige wezens die, versterkt door menselijke wetenschappelijke arrogantie, ons voortbestaan bedreigen.”

Ik kan het niet helpen, maar voel het aan alsof ik naar Heisenberg luister … en ze zouden hem beter het hele ding vertellen: je wil echt niet dat Heisenberg je haat!

Release datum: 16 mei 2014.
:)