Advertenties

Nieuwe foto van The Seventh Son

We hebben nieuwe officiƫle conceptkunst van The Seventh Son te pakken, de nog te verschijnen fantasie avonturenfilm in een regie van Sergey Bodrov:

The Seventh Son Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een tijd lang verleden staat het kwade op het punt om vrijgelaten te worden zodat er nogmaals een oorlog kan uitbreken tussen de krachten van het bovennatuurlijke en de mensheid. Master Gregory (Jeff Bridges) is een ridder die eeuwen geleden een kwaadaardig machtige heks had gevangen, moeder Malkin Julianne Moore), nu ze echter ontsnapt is, is ze op zoek naar wraak. De heks roept haar volgelingen op in alle reincarnaties. Moeder Malkin bereidt zich voor om haar vreselijke toorn los te laten op een nietsvermoedende wereld. Slechts een ding staat haar in de weg:.. Master Gregory.
In een dodelijke reĆ¼nie, komt Gregory oog in oog met het kwaad waarvan hij altijd bang was dat het op een dag zou terugkeren. Nu heeft hij slechts tot de volgende volle maan om te doen wat meestal jaren duurt: het trainen zijn nieuwe leerling, Tom Ward (Ben Barnes), voor het bevechten van een duistere magie enig in zijn soort. De enige hoop van de mensheid ligt in de zevende zoon van een zevende zoon. ”

De release datum van The Seventh Son is voorzien voor 15 februari 2013.
:)