Advertenties

Nieuwe trailer van Horrible Bosses 2, de opvolger van de komedie met in de hoofdrollen Jason Bateman, Charlie Day en Jason Sudeikis

Onderstaand kan je genieten van een nieuwe trailer van Horrible Bosses 2, de nog te verschijnen komedie vervolg in een regie van Sean Anders en met ind e hoofdrollen Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Chris Pine, Kevin Spacey, Christoph Waltz en Jonathan Banks:


HORRIBLE BOSSES 2
Plot:
“Nadat Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) en Kurt (Jason Sudeikis) beslisten om een eigen bedrijf te starten, lijkt een slimme investeerder (Christoph Waltz) hen om te tuinn te leiden. Ingemaakt en wanhopig en zonder uitweg bedenken de drie potentiĆ«le ondernemers een misplaatste plan voor het herwinnen van zeggenschap over hun vennootschap door het vragen van losgeld na het ontvoeren van de zoon (Chris Pine) van de investeerder.”

Die jongens moeten zich wenden tot de parallelle economie eens en voor altijd. Waarom zich houden aan de regels? Ze konden zo veel meer verdienen met behulp van hun specifieke set van vaardigheden!

De releasedatum van Horrible Bosses 2 is voorzien voor 26 november 2014.
:)