Advertenties

Nieuwe Trailer van Marvel’s Avengers Age of Ultron

De nieuwste trailer van Avengers 2 Age of Ultron, het nog te verschijnen superhelden filmvervolg in een regie van Joss Whedon, is geweldig. Haast je om dit te bekijken:


AVENGERS 2 AGE OF ULTRON
Plot:
“Wanneer Tony Stark probeert een slapend vredeshandhaving programma op te starten, gaan dingen mis en het is aan de Avengers om de schurkachtige Ultron te stoppen bij het uitvoeren van zijn verschrikkelijke plannen”en de aardse machtigste Helden, met inbegrip van Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), de ongelooflijke Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner), worden op de ultieme proef gesteld als het lot van de planeet in de balans hangt. Als de slechterik Ultron naar voren komt, is het aan de Avengers hem te stoppen bij het uitvoeren van zijn verschrikkelijke plannen en weldra worden ongemakkelijk allianties gevormd en onverwachte actie effent het pad voor een episch en uniek, globaal avontuur.”

Wederom probeert een zelfbewuste robot gemaakt door de mens de mensheid te vernietigen en de wereld over te nemen! Die jankende superhelden moeten ingrijpen en gezamenlijk optreden om in godsnaam UItron te vernietigen! Lieve Avengers, alstublieft hou op met gekibbel over triviale dingen: werk samen en ga de wereld redden van deze robotachtige dreiging!

Hoe dan ook, hier is een nieuwe personageposter, en deze beschikt over acteur Chris Evans als Captain America:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Release datum: 1 mei 2015.
:)