Advertenties

Nieuwe Trailer van The Amazing Spider-Man 2

Je kan hieronder de nieuwste trailer bekijkenThe Amazing Spider-Man 2, het nog te verschijnen superhelden filmvervolg in een regie van Marc Webb:


THE AMAZING SPIDER-MAN 2
Verhaallijn:
“Het is geweldig om Spider-Man (Andrew Garfield) te zijn. Voor Peter Parker is er geen beter gevoel dan tussen wolkenkrabbers te slingeren, het genieten van held te zijn en tijd door te brengen met Gwen (Emma Stone). Maar Spider-Man zijn komt tegen een prijs: alleen Spider-Man kan zijn collega New Yorkers beschermen tegen de formidabele schurken die de stad bedreigen. Met de opkomst van Electro (Jamie Foxx), moet Peter een vijand confronteren die veel krachtiger is dan hijzelf. En als zijn oude vriend, Harry Osborn (Dane DeHaan) terugkeert, komt Peter tot het besef dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp. ”

Het ziet er naar uit dat het vervolg op The Amazing Spider-man nog beter gaat zijn dan de eerste film. Eigenlijk voel ik het aan alsof dit misschien wel de beste Spider-Man film ooit zou kunnen zijn! Sorry Tobey Maguire (die de rol van Spider-Man speelde in de vorige franchise) maar Andre Garfield staat echt aan de top!

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 2 mei 2014.
:)