Advertenties

Nieuwe Trailer van White House Down, Roland Emmerich nieuwste benadering over het opblazen van het Witte Huis!

Een vier minuten durende trailer van White House Down, Duits Filmmaker Roland Emmerich’s nieuwste benadering op het opblazen van het Witte Huis, werd online uitgebracht, je kan het onderstaand bekijken:


WHITE HOUSE DOWN
Verhaallijn:

“Capitol Politieagent John Cale (Channing Tatum) werd net zijn droombaan bij de geheime dienst geweigerd voor de bescherming van President James Sawyer (Jamie Foxx). Hij wil zijn kleine meisje niet teleurstellen met het slechte nieuws, dus neemt hij haar mee op een rondleiding van het Witte Huis en dan wordt het complex overvallen door een zwaar bewapende paramilitaire groep. Nu dat de regering van de natie in chaos vervalt en de tijd dringt, is het aan Cale om de president, zijn dochter en het land te redden. ”

Ik denk dat de leden van de paramilitaire groep die de aanval uitvoerden op het Witte Huis in deze film nooit gebruik maakten van Google, Facebook of Yahoo. Anders zou de NSA hen (wensdenken?) te pakken hebben gekregen dankzij PRISM, het elektronisch controleprogramma dat koppen maakte de afgelopen dagen.

De hoofdrol in de film worden vertolkt door Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins en James Woods.

In de filmtheaters vanaf 28 juni 2013.
:)