Advertenties

Nieuwe TV-Spot van Big Hero 6

We hebben een nieuwe TV-spot te pakken van Big Hero 6, de aanstaande superheld CG-geanimeerde film geregisseerd door Don Hall en Chris Williams:


BIG HERO 6
Verhaallijn:
“Van de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zich in het midden van een criminele samenzwering bevindt die de snelle, high-tech stad van San Fransokyo dreigt te vernietigen.”Van de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zich in het midden van een criminele samenzwering bevindt die de snelle, high-tech stad van San Fransokyo dreigt te vernietigen. Met de hulp van zijn naaste metgezel — een robot genaamd Baymax — bunderlt Hiro de krachten met een terughoudend team van misdaad bestrijders op een missie voor het redden van hun stad. ”

Wat zou jij doen als een man in een kabuki masker je zou aanvallen? Zou je de politie om hulp vragen? Of zou je een team van superhelden samenstellen om hem te vangen?

De stemmencast bestaat uit Ryan Potter, Scott Adsit, Jamie Chung, Damon Wayans, Jr., GĂ©nesis RodrĂ­guez, T. J. Miller en Maya Rudolph.

De prent zal verschijnen in de theaters op 7 november 2014.
:)